O componenta importanta in sectorul produselor florale este reprezentata de florile si plantele artificiale. Florile artificiale sunt comercializate de numerosi angrosisti, care de obicei importa produsul direct din China, o tara foarte specializata in productia de flori artificiale datorita costurilor reduse ale fortei de munca. Produsul artificial constituie un articol de vanzare deloc neglijabil pentru florarie, deoarece este utilizat pe scara larga in acele medii, cum ar fi locurile de munca (de exemplu, birouri), unde plantele sau florile reale nu pot fi utilizate ca element de mobilier, deoarece ar necesita o intretinere constanta. Florile si plantele artificiale sunt folosite si pentru decorarea locuintei, mai ales de catre cei care nu ar avea timp sa ingrijeasca plantele adevarate sau sa decoreze colturi lipsite de lumina soarelui, necesara pentru supravietuirea plantelor reale. De asemenea, nu trebuie subestimata utilizarea cimitirului, mai ales in lunile din an in care temperaturile sunt prea ridicate sau prea scazute, pentru care ar fi costisitor sa se foloseasca flori taiate. Pe Shopeo poti gasi mai multe tipuri de flori artificiale si alte decoratiuni pentru casa ta. Acest marketplace vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa cumpere produse de buna calitate la oferte sau promotii astfel incat sa nu fie nevoie sa renunti la calitate. Acest magazin online vine cu numeroase categorii de produse care te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite. Cum se disting? Putem distinge, din punct de vedere al costurilor, trei benzi de productie pentru flori artificiale:
  • flori de slaba calitate si la preturi mici, care sunt imediat recunoscute ca fiind artificiale;
  • flori de calitate medie si la pret mediu, care au deja caracteristici bune;
  • flori de foarte buna calitate, care imita atat de bine pe cele reale incat este dificil sa le deosebesti, destinate de obicei pentru decoratiuni interioare si cautate de cei care doresc o floare care cu greu poate fi distinsa de cea reala si care, prin urmare, sunt dispusi sa faca o investitie financiara considerabil de mare.
Acelasi lucru este valabil si pentru plantele artificiale, iar cele cu o manopera considerabila sunt foarte scumpe, deoarece imita la perfectie planta reala. Un alt factor care trebuie luat in considerare este faptul ca florile artificiale urmaresc caracterul sezonier al celor reale. Atunci cand cautati reduceri flori artificiale sau flori artificiale ieftine, nu uitati de calitatea produselor. Produsele de calitate sunt cele care va vor ajuta sa obtineti acel efect natural absolut fabulos, astfel incat sa nu apara probleme si sa nu intampinati niciun inconvenient atunci cand includeti astfel de produse in locuinta. Cu vaze inalte cu flori artificiale va fi mult mai usor sa obtineti rezultatele dorite si un efect decorativ interesant, mai ales atunci cand stiti cum sa le utilizati. Vasele si florile artificiale sunt cele mai bune solutii pentru a nu fi nevoiti sa faceti mereu curat si sa aruncati plantele vechi, care nu mai arata bine. In plus, nici nu necesita foarte multa intretinere ceea ce reprezinta un alt avantaj.  

By