vestiar metalic

Alegerea mobilierului pentru dotarea unui spatiu nu este intotdeauna usor de facut, mai ales daca esti conditionat de anumite aspecte mai sensibile. Un astfel de caz este dotarea unui spatiu al carui nivel de umiditate este peste mediu si care afecteaza piesele realizate din lemn sau pal.

Camerele de schimb situate in spatii cu un nivel de umiditate ridicat, precum piscine si saune, necesita o amenajare speciala, care sa imbine designul elegant cu functionalitatea si durabilitatea pieselor de mobilier alese. Din acest motiv, alegerea dotarii acestora cu un vestiar metalic de la www.viamond.ro este varianta accesibila, atat pentru tine, ca proprietar, cat si pentru clientii clubului pe care-l detii.

Un dulap metalic asigura accesul usor, siguranta obiectelor personale (pentru clienti) si durabilitate tie, proprietarului. Aceste piese de mobilier realizate din metal sunt acoperite cu un strat de protectie impotriva umezelii, care sa impiedice aparitia ruginei si deteriorarea dulapului.

vestiar-metalic

Metalul este un material renumit pentru durata de viata indelungata. In plus, usa unui dulap metalic are ca atu faptul ca poate fi dotata cu mecanism antiefractie, fiind si extrem de robusta, astfel incat clientul sa poata fi linistit ca obiectele sale de valoare sunt in siguranta cat el isi desfasoara antrenamentul sau se relaxeaza la sauna / piscina.

Design personalizat, in acord cu tema clubului

Atunci cand spui ”metal”, inevitabil gandul te duce la atelierele de mecanica, nicidecum la stil si eleganta. Cu toate acestea, un vestiar metalic isi depaseste conditia si poate fi la fel de cool ca orice alt obiect de mobilier. Acesta poate aduce un plus de rafinament vestiarului unei piscine sau al unei sali de sport, atat prin diversitatea culorilor, cat si a formei si a modului de compartimentare.

In oferta unui furnizor specializat poti gasi o multitudine de modele de dulapuri metalice, intr-o gama extinsa de culori, care sa completeze tema designului de interior aleasa pentru sala ta de antrenamente.

In plus, spatiul de depozitare oferit de un vestiar metalic este atat de bine compartimentat, incat clientii tai isi vor putea pune hainele in ordine. Acestea pot avea spatii speciale pentru pantofi, astfel incat sa ofere un nivel de igiena ridicat si complet.

Avantajele unui vestiar metalic

  • designexista o multime de modele ce pot fi adaptate cu usurinta spatiului pe care il ai la dispozitie, dar si tipului de activitate desfasurat;

  • durabilitateun dulap realizat din metal nu se poate rupe, nu se va umfla din cauza umiditatii ridicate si nici nu va putrezi. Acesta poate fi pastrat in stare perfecta cu respectarea conditiilor de minim bun simt: sa fie curatat cu solutii specifice, sa fie uns periodic pentru a nu scartai, sa nu fie zgariat etc.;

  • economie metalul, comparativ cu lemnul, este un material mai ieftin, motiv pentru care si mobilierul realizat din acest tip de material poate fi achizitionat la un pret care sa nu reprezinte o presiune foarte mare, din punctul de vedere al investitiei. Astfel, cu economia de bani facuta, poti investi in alte dotari care sa faca spatiul placut si comod pentru utilizatori;

  • personalizarealegerea unui vestiar metalic iti ofera, totodata, posibilitatea de a-l personaliza cu logo-ul brandului tau. Acest detaliu ofera un plus de atitudine business-ului tau.

Relaxarea poate incepe inca din vestiar, atat pentru tine, cat si pentru clientii tai. Consulta oferta completa de produse si alege tipul de dulap metalic potrivit salii tale, astfel incat clientii tai sa se bucure de confort si igiena maxima.

By