dozator apadozator apa

In orice cuplu, indiferent de statutul, vechimea sau chimia dintre parteneri, apar momente de neintelegere si mici certuri, ele fiind inerente relatiilor, intrucat perfectiunea la acest capitol este aproape imposibil de atins. In conditiile date, miza spre care ar trebui sa tinda cele doua parti este legata mai degraba de gasirea rapida a unui consens, decat de evitarea cu totul a conflictelor. Totusi, acest deziderat este destul de dificil de infaptuit, intrucat presupune compromisuri, renuntarea la orgolii si mai ales recunoasterea vinovatiei. Insa, daca vrei sa faci tu primul pas, avem solutia pentru tine sau, mai bine spus, contextul ideal in care sa il realizezi.

Un dozator de apa se numara printre cele mai utile echipamente pe care le poti detine in locuinta, iar motivele sunt numeroase, unele mai evidente decat altele. In primul rand, el furnizeaza accesul la o apa de calitate superioara, 100% microbiologic pura si netratata, intrucat legea interzice procedeul respectiv pentru apa de izvor. Acest aspect este extrem de important, cel putin in Romania, unde apa de la robinet nu poate fi catalogata drept potabila in toate regiunile, din cauza limpezimii reprobabile, a mirosului si gustului cel putin ciudate.

In al doilea rand, un dozator de apa, precum cele din oferta companiei romanesti H2On.ro, puncteaza si la capitole cum ar fi comoditate si confort, intrucat consumabilele, mai precis bidoanele de 19litri, sunt livrate direct la usa casei, in cel mai scurt timp, in toata tara, fara taxe suplimentare, pe principiul „platesti numai ceea ce consumi”. Astfel, scapi de greutatea, la propriu si la figurat, a cumparaturilor (spre exemplu in cazul in care ai fi ales baxurile de PET-uri) si castigi timp important, in care iti poti exersa mesajul „de pace” pe care vrei sa-l transmiti jumatatii tale.

Nu in ultimul rand, un dozator de apa te va ajuta si in ceea ce priveste economiile, mai ales pe termen mediu si lung. Pretul initial al echipamentului este relativ redus, de doar cateva sute de lei, si se amortizeaza rapid, in timp ce bidoanele au cel mai mic pret per litru de pe piata (un bidon marca proprie H2On, o apa premiata international, costa doar 23 de lei, iar unul AQUAVIA, apa alcalina cu un pH de 9.4, costa numai 45 de lei). Prin urmare, poti calcula cate sute de lei vei ajunge sa economisesti lunar, daca optezi pentru aceasta varianta de hidratare.

Insa de departe cel mai surprinzator rol al unui dozator de apa este acela de „mediator”, pe care il poate juca prin simpla sa prezenta in bucatarie. Astfel, un moment de respiro al celor doi parteneri, care intra unul dupa celalalt in incapere pentru un pahar de apa rece, se va transforma intr-un prilej de discutie, un pretext pentru a avea loc „marea impacare”. Asadar, clateste-ti gatul, drege-ti vocea si spune cuvintele atent alese, prin care iti doresti sa elimini tensiunea din casa si sa faci loc din nou armoniei!

Comanda acum un dozator de apa, dar si bidoanele aferente, si bucura-te de o stare de bine, din toate punctele de vedere!

By