echipamente bucatarieechipamente bucatarie

Grill-urile (gratarele) sunt echipamente de bucatarie care nu pot lipsi din restaurantele si orice alt tip de local de alimentatie publica din Romania, atat datorita performantelor si productivitatii lor, cat si tinand cont de preferintele conationalilor nostri pentru preparatele pregatite cu ajutorul lor. In aceste conditii, daca intentionati sa inaugurati o unitate din domeniul ospitalitatii sau sa o renovati pe cea deja detinuta ori administrata, aveti nevoie de produse HoReCa de cea mai buna calitate, la un pret corect, dotate cu functii inteligente si maximum de randament.

Un furnizor profesionist si cu o experienta indelungata pe aceasta piata, asa cum este Fresco Expert, care sustine inovatia chefilor din tara noastra inca din anul 1992, pune la dispozitia partenerilor sai numeroase echipamente de bucatarie tip grill. Acestea provin din seriile 600, 650, 700 si 900, sunt cunoscute si sub denumirea de „fry top” si au alimentare electrica ori pe gaz, sunt de banc ori cu suport si functioneaza pe baza de roca vulcanica ori vapori de apa. Ele au capacitate simpla sau dubla, suprafata de contact neteda ori striata si se remarca printr-o versatilitate ridicata in folosire, zonele de frigere putand fi controlate separat.

Grill-urile sunt echipamente de bucatarie extrem de rezistente, fiabile, performante si accesibile, din toate punctele de vedere, iar cele comercializate de magazinul mentionat anterior provin exclusiv de la brand-uri recunoscute la nivel international, fiind utilizate de unii dintre cei mai priceputi chefi din intreaga lume. Fara alte introduceri, iata in continuare cateva modele, alaturi de principalele lor specificatii tehnice. In functie de necesitatile dumneavoastra si de caracteristicile restaurantului pe care il gestionati, puteti opta pentru oricare dintre utilaje cu aceeasi incredere, ele fiind acoperite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera):

Grill electric cu vapori de apa VS9080GRACQE – pret 13.605 lei

Echipamente de bucatarie cu zona de gatire din fonta, grilaj reversibil pentru carne si peste / Linia 900 / Dimensiuni 80x90x87 cm / Greutate 98 kg / kW electric 15,0;

Gratar pe gaz cu placa 1/3 striata si 2/3 neteda, de banc VS7080FTRGVT – pret 6.950 de lei

Placa 1/3 striata si 2/3 neteda / Linia 700 / Dimensiuni 80x73x25 cm (fara suport) / Greutate 75,7 kg / kW gaz 12,0;

Gratar electric cu placa neteda, de banc VS7080FTEVT – pret 4.895 de lei

Echipamente de bucatarie cu 2 zone independente de gatit / Dotari – termostat de siguranta, lampa (care indica activarea incalzirii si functionarea corespunzatoare), butoane pentru evitarea patrunderii apei in panoul de control / Linia 700 / Dimensiuni 80x73x25 cm (fara suport) / Greutate 71,7 kg / kW electric 10,8;

Grill electric cu placa nervurata, de banc 9958G – pret 970 de lei

O zona (placa nervurata) / Dimensiuni 55x47x23 cm / Greutate 21 kg / kW electric 3,0 / Temperatura de lucru maximum +300 de grade Celsius.

Pe langa garantia deja prezentata mai sus, grill-urile profesionale pot fi „securizate” suplimentar, contra cost: Performance Care – 390 de lei (Base + revizie anuala, training utilizare, interventie in 72 de ore), respectiv Premium Care – 700 de lei (Performance + 24 de luni piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore).

By