Ok Flora
Toate florile din florăria online OK Flora Bucureşti sunt livrate în siguranță, iar buchetele de flori de lux sunt livrate cu eleganță. Trandafirii criogenați  nu necesită nicio întreținere, nicio picătură de apă și pur și simplu arată minunat ani de zile. Comandând flori de la OK Flora București nu trebuie să îți faci griji cu privire la nimic – pur și simplu comandă și fă o bucurie  destinatarei sau destinatarului florilor. Fie că este 8 Martie, ziua de naștere, aniversarea nunții, fie că este Paștele, la florăria online din București vei găsi flori de lux care vor fi cadoul perfect pentru orice ocazie. Trandafirii au fost mult timp văzuți ca epitomul verii. Ce ar fi o zi călduroasă de primăvară fără mirosul frumoșilor trandafiri.

Petalele de trandafiri romantici și totuși robuști

Trandafirii care poartă eticheta „flori de lux” nu se remarcă doar prin abundența lor încântătoare de flori sau parfumul lor minunat, ci sunt, de asemenea, deosebit de robuste și sănătoase. Când faci cadou trandafiri de lux, iubitorii acestor flori vor simți că sunt în paradis. Buchetele minunate de trandafiri de lux impresionează. Luxul trandafirilor  la OK Flora, păstrează ceea ce promite numele. Buchetele groase de trandafiri sunt aranjate după dorința ta. Trandafiri roșii, roz, albi, portocalii, albaștri sau verzi sunt aranjați în buchete de lux, în mod expert de către florarii profesioniști și livrați personal către destinatar. Fie ca un decor de cameră, pentru sărbători sau doar pentru a încheia o zi perfectă – trandafirii vorbesc întotdeauna limba potrivită. Indiferent dacă este vorba de clienți, parteneri de afaceri sau scopuri private, poți cumpăra trandafiri de lux din florăria online okflora.ro. Pe lângă cutiile cu flori proaspete, florăria online oferă și trandafiri conservați criogenați, care sunt trandafiri adevărați, tratați cu o tehnologie specială pentru a ține o viață lungă și care arată proaspeți timp de 25 de ani. Buchetele de trandafiri de lux sunt realizate cu flori tăiate proaspăt, și cu îngrijirea potrivită, rămân frumoși timp de aproximativ una până la două săptămâni. Oricât de paradoxal ar părea, există opinia că numărul florilor dintr-un buchet vorbește despre atitudinea unei persoane. Dacă urmezi această credință, atunci numărul de trandafiri îți va permite să îți exprimi corect sentimentele și să spui despre intențiile tale. Prima regulă care trebuie respectată de fiecare dată când cumperi buchete de trandafiri de lux, este că poți da doar un număr impar de flori.

Trandafiri de lux pentru restaurante, hoteluri

Trandafirii de lux sunt potriviți și pentru restaurante, buticuri, hoteluri și magazine de tot felul, care doresc să răspândească o anumită eleganță cu atmosfera lor de cameră. Trandafirii de lux sunt deosebit de potriviți pentru a-ți decora biroul, deoarece, trandafirii proaspeți se mențin o lungă perioadă de timp. Diferitele variante de trandafiri de lux sunt ideale pentru a decora mesele de recepție și sunt o atracție extraordinar de elegantă. Desigur, trandafirii de lux nu trebuie să rămână în cutii, deoarece, florarii profesioniști vor crea aranjamente minunat de frumoase cu flori la alegere. De asemenea, poți alege trandafiri de lux pentru buchete de mirese lucrate manual, conform ideilor tale.

By