Cele mai bune sfaturi pentru un par frumos si sanatos

Cele mai bune sfaturi pentru un par frumos si sanatos

Frumusetea femeilor se citeste si prin parul frumos, stralucitor, matasos si stralucitor de sanatate. Iar secretul parului sanatos si frumos va fi grija speciala pe care o aveti in alegerea produselor de ingrijire a parului. Iata cateva puncte esentiale pentru a va face o idee despre cum sa faceti acest lucru.

Determinati-va tipul de par

Inainte de a decide asupra unui anumit tip de produs pentru par, va trebui mai intai sa intelegeti natura parului. Pentru a face acest lucru, va trebui sa stiti daca parul vostru este gras sau uscat. Este parul tau subtire si fragil sau dimpotriva puternic si sanatos? Parul tau este deteriorat? Sunt supuse unor agresiuni precum colorarea, permarea, indreptarea? Cand ati descoperit tipul parului tau, puteti trece la ingrijirea de care are nevoie. De la coaforul tau, poti afla despre tipul parului tau. Dupa ce ati aflat ce tip de par aveti, puteti cumpara produsul potrivit de la Moroccanoil. https://www.haircare.ro/moroccanoil

Care sunt componentele ingrijirii parului pe care ar trebui sa le evitati absolut?

Atunci cand alegeti tratamente pentru parul vostru, ar trebui sa acordati intotdeauna atentie compozitiei lor, astfel incat actiunile voastre zilnice de ingrijire sa nu se ridice la otravire sistematica. Ar trebui sa fiti atenti la detangularea produselor de ingrijire a parului care contin silicon si derivatii acestuia. Glicoli in toate formele sale, parfumuri si coloranti sintetici, amodimetetica (C11-15 pareth 7, laureth-9), glicerina neorganica, tricedeth-12, clorura de cetrimoniu, alcool, SLS / ALS (sodiu, laur amoniu, laurilsulfat) , parabeni, amoniu trimestrial din genul behentimonium. Toate acestea trebuie verificate absolut inainte de a opta pentru ingrijirea parului. Desi pretind ca aduc stralucire si suplete, sau chiar substante nutritive pentru fibra de par, rezultatul este adesea imediat, dar apoi parul va fi uscat, plat si asfixiat dupa utilizare regulata. De aceea recomandam produsele din gama Maroccanoil.

Ce ingrijire se abordeaza pentru parul gras?

Daca parul tau este diagnosticat ca gras, vei opta pentru un sampon usor. La spalare, aveti grija sa nu iritati glandele sebacee, acestea vor secreta si mai mult sebum! Deoarece trebuie sa hranesti intotdeauna parul, vei alege o masca speciala pentru parul gras sau un balsam adaptat texturii parului gras din gama de produse de la Maroccanoil.

Dar parul fin si slabit?

Daca aveti parul fragil si slab, alegeti produse care sa ofere ingrijire restructuranta si regeneratoare pentru fibra de par. Sampoanele nutritive specifice si balsamurile insotitoare vor fi perfecte. Cremele sau uleiurile care corecteaza aceste deficiente de keratina va vor completa gama de ingrijire a parului.

Dar parul uscat, deteriorat?

Acest tip de par necesita un tratament de baza,  pe baza de keratina pentru a umple fibra sensibilizata a parului. Un sampon hranitor si un balsam hidratant vor fi necesare alternativ cu un sampon si o masca reparatoare din gama de produse de la Maroccanoil. De asemenea, va fi necesar sa mentineti parul cu tratamente special concepute pentru a regenera si revitaliza cuticula in profunzime.

Dar produsele keratinizate?

Dezvoltarea tehnologiei aduce o noutate revolutionara ingrijirii parului, cum ar fi indreptarea sau indreptarea braziliana. Keratina, o molecula esentiala in mod natural pentru frumusetea parului, este steaua momentului. Va fi vorba de alegerea produselor imbogatite cu keratina naturala reala si nu keratina sintetica.