cadouri femei
Colega ta de birou isi sarbatoreste ziua de nastere si cauti cadoul potrivit pentru ea? Venim in ajutorul tau cu mai multe solutii, astfel incat sa gasesti un cadou care chiar sa o impresioneze. Cand vine vorba despre cadouri femei ca cele de pe Jubi, va trebui sa iei in calcul mai multe aspecte, care sa combine stilul, cu tipul de obiect selectat si cu un aspect fabulos.

Cadouri pentru femei – Un decantor pentru maximizarea gustului si proprietatilor vinului

Un astfel de cadou pentru o pasionata de vinuri este exact ceea ce trebuie. Chiar si daca nu obisnuieste sa bea des vin, il va pastra in casa si il va expune doar pentru aspectul sau fabulos. De asemenea, isi va gasi utilizare atunci cand musafirii vin in vizita si cand este momentul optim pentru a scoate vinul astfel incat sa incurajeze socializarea.

Cadouri pentru femei – O frapiera cu lumina LED si boxa

Ce faci atunci cand vrei sa iesi la picnic, dar iti lipseste gheata si nu ai muzica? Uneori, sa pui muzica de pe telefon nu este cea mai buna solutie, mai ales atunci cand vrei sa folosesti telefonul si pentru poze sau pentru a trimite clipuri live prietenilor care nu au reusit sa ajunga. O frapiera cu LED si boxa te va ajuta sa ai muzica mai aproape de tine si va da un aspect foarte futurist aranjamentului.

Cadouri pentru femei – Carti de joc de lux aurii in cutie de lemn

In teambuildinguri jucati carti si pare ca stie toate jocurile? Inseamna ca un pachet de carti de lux, colorate cu auriu si asezate intr-o cutie de lemn eleganta va fi un cadou de suflet pe care il va pastra cu drag ca amintire si pe care il va scoate ori de cate ori se joaca cu prietenii. De asemenea, nu te mira daca in viitor il vei vedea in pauzele de la munca sau la intalnirile cu colegii.

Cadouri pentru femei – Un set de accesorii pentru vin in cutie sub forma de sticla

Pentru o femeie de vinuri, un astfel de set este cu siguranta un cadou impresionant si util in egala masura. In plus, un astfel de cadou nici nu are nevoie de ambalaj. I-l poti oferi direct si o vei pacali ca are in mana o sticla de vin, pana cand o va desface si va vedea ca de fapt in interior sunt instrumentele pentru vin, realizate dintr-un material de foarte buna calitate.

Cadouri pentru femei – Un aparat anticelulitic cu vacuum

Un astfel de aparat trebuie ales cu atentie pentru a nu jigni destinatara. Daca spune deschis ca are probleme cu celulita sau ca vrea sa slabeasca, respectiv daca tine diete si discuta despre ce face la sala, atunci ii poti oferi un astfel de cadou cu incredere pentru ca il va primi cu bucurie. Produsul este de foarte buna calitate si efectele se vor vedea dupa mai multe utilizari. Recomandarea noastra este sa alaturi acestui aparat si un buchet de flori, astfel incat mesajul sa nu fie inteles gresit. Daca nu stii nimic despre ea, mai bine te orientezi catre sugestiile de mai sus. Jubi Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania 0733066660 https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5

By