Marsupiul este un mijloc alternativ de transport la cărucior. Este o soluție simplă, cu multe beneficii pentru copil și pentru părinți. Pe de o parte, bebelușul este strâns la pieptul tău și se simte protejat; pe de altă parte, aveți mâinile libere, permițându-vă să vă ocupați de alte treburi. Dar alegerea unui marsupiu calitativ este adesea o mare responsabilitate și poate fi și mai dificilă datorită gamei diverse de produse de acest gen. Pentru a vă ajută, iată câteva sfaturi, cu mențiunea că aveți și un cod reducere elefant la achiziționarea lui.
  1. Confortul bebelușului
Când începeți să căutați un suport pentru bebeluși, faceți-vă timp pentru a compară diferitele modele. Unul dintre principalele criterii pentru alegerea unui marsupiu este confortul bebelușului. Capul său ar trebui să fie sprijinit, permițându-i totuși să respire. De asemenea, trebuie să acordați atenție faptului că marsupiul trebuie să fie ergonomic, astfel încât copilul să se simtă bine în el. Unii bebeluși se liniștesc când sunt purtați în marsupiu în timp ce plâng. Alțîi pot adormi doar fiind cât mai aproape de pielea unui părinte.
  1. Vârsta bebelușului
Trebuie să știi cum să alegi un suport pentru bebeluși potrivit vârstei copilului tău: Bebelușul ar trebui să fie aproape de ține în poziție fetală până la vârsta de 3 luni; De la vârsta de 9 luni, bebelușul poate fi instalat într-un marsupiu frontal sau într-un marsupiu în spate, de îndată ce poate stă singur în poziție așezat. Purtând copilul în spate, poate contempla împrejurimile fără griji. Există modele scalabile care se adaptează la creșterea bebelușului. Nu ezitați să consultați detaliile descrise la fiecare produs în magazinul online, putând beneficia și de un cod de reducere elefant la achiziționarea acestuia.
  1. Respectarea standardelor de siguranță
Alegerea marsupiului ar trebui să se orienteze către un model realizat din materiale rezistente. De asemenea, asigurați-vă că marsupiul are cusăturile solide. Puteți opta pentru un suport pentru bebeluși cu mențiunea EN 13209 care este standardul european. Amintiți-vă că aceste standarde vă asigură că vă purtați bebelușul în siguranță: acestea au prioritate față de estetică suportului pentru bebeluși.
  1. Diferitele utilizări
Pentru a alege un marsupiu, trebuie să vă întrebați ce utilizare doriți să îi dați. Sunteți un fan al drumețiilor în familie? Rețineți că există suporturi pentru copii special adaptate pentru acest tip de activitate. Acestea sunt concepute pentru a asigura confortul bebelușului într-o poziție așezată și confortul purtătorului cu niște curele de umăr deosebit de căptușite. Și dacă doar vreți să-l folosiți acasă pentru a-l liniști pe bebeluș când plânge, de exemplu, optați pentru un marsupiu care să poată fi îmbrăcât rapid.
  1. Confortul purtătorului
Dacă te gândești la confortul bebelușului, trebuie să te gândești și la al tău. Marsupiul pe care îl alegeți trebuie să fie adaptat la morfologia bebelușului, dar și la a dumneavoastră. Optați de preferință pentru un model cu niște curele reglabile și căptușite. Alegeți un model de marsupiu cu un cod reducere elefant care îndeplinește toate standardele și care va oferă confortul de care aveți nevoie, oricând, oriunde!

By